*
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфата ми пак върви - 2460 лв
Collapse
X
-
Тая кола златна ти е излязла :\ Айде честито и да не прави повече скъпо струващи проблеми!Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
-
На тоя матор му върви, моята я направи същата сметка само за 2 месецакъм 2000лв части и 1000лв труд, а я бях карал 1ден. Съдба. Нищо вече година и нещо си я попържвам с кеф
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеНа тоя матор му върви, моята я направи същата сметка само за 2 месецакъм 2000лв части и 1000лв труд, а я бях карал 1ден. Съдба. Нищо вече година и нещо си я попържвам с кеф
Comment
-
Е за т'ва повече бензинова алфа - никога! Еле пък фиатски твинспарк
Съчувствам ти,колега.Ако с моята стане нещо такова направо отива за скрапAlfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Тва си е тунинг-мотор и шофьорите му са с тунинг-глави, някой ако си мисли че ще върви повече от 200 000 без ремонт нещо се е объркал.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Браво за ремонта. Нали не си сложил новото бутало и биела от тези дето са по-лекичките?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеБраво за ремонта. Нали не си сложил новото бутало и биела от тези дето са по-лекичките?Last edited by cassillas; d.m.y г., 10:48.
Comment
-
Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщениеВъзможно е биелата да е от тях. Защото маистора ми
каза ,че заради нея е прешлайфал всичките биели и от
това и шлаифането на главата са се вдигнали конете с 2-3, също и въртящия моментsigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщениеВъзможно е биелата да е от тях. Защото маистора ми
каза ,че заради нея е прешлайфал всичките биели и от
това и шлаифането на главата са се вдигнали конете с 2-3, също и въртящия момент
Най-добре питай майстора как стоят нещата. Но щом ти е дал 1 година гаранция предполагам е бил на ясноLast edited by oem; d.m.y г., 14:25.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
и моята ме остави на втория ден от купуването и
първия ремонт ми излезе 1500лв
после превартя зъбно колело на колянов вал и още500лв при Киро от КняжевоsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеМисълта ми е, че ремонтните бутала и биели са по-леки от оригиналните. И ако има разлики в теглото това води до дисбаланс на усилията към вала. Един познат така прецакаха една ланчиа. Сложиха 3 нови бутала и биели и едно старо със старата биела на 3-ти цилиндър. И счупиха вала.
Най-добре питай майстора как стоят нещата. Но щом ти е дал 1 година гаранция предполагам е бил на ясно
Comment
-
Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщениеКъде извърши ремонта?
Comment
Comment